Yhteistyökumppaniksi?

Haluatko olla mukana tukemassa nuorten urheilijoidemme taivalta kilpauralla? Tule mukaan huippujoukkueemme Finettesien kisamatkalle 2018-2019 ja saat näkyvyyttä erilaisissa tapahtumissa, verkkosaitiltamme sekä eri sosiaalisen median kanavissa.

Finettes on kotimaassa ja kansainvälisesti erittäin menestynyt SM-noviisijoukkue, jossa luistelee 26 huippu-urheilijaa.

Taidokas joukkue hallitsee niin tekniikan kuin esittämisenkin upeasti. Joukkueen harjoitusohjelmaan kuuluu luistelun lisäksi fysiikkatreenejä, balettia, tanssia, lajisaleja sekä psyykkisiä harjoituksia.

Finettesin luistelijat treenaavat ahkerasti ja asenteella, ja samalla kuitenkin toistensa seurasta nauttien: kaiken pohjana on hyvä joukkuehenki ja yhdessä tekeminen! Kauden kilpailuissa tavoitteena on esittää taidokasta ja laadukasta muodostelmaluistelua sekä varmoja kilpailusuorituksia. Samalla joukkue tavoittelee kultamitalia sarjansa Suomen mestaruuskilpailuissa ja kansainvälisen kilpailun kärkisijaa. 

Finettes voitti vuoden 2018 SM-kilpailussa pronssia. Finettes on kuluvan vuosikymmenen menestynein SM-noviisijoukkue muun muassa neljällä kulta- ja kolmella hopeamitalillaan.

Millaisia kaupallisia ulottuvuuksia muodostelmaluistelu tarjoaa?
 

Finettes-kumppanuus mahdollistaa yrityksille monimuotoisen näkymisen ja läsnäolon eri kanavissa ja tapahtumissa. Kumppaniyhteistyömme voidaan jakaa kolmeen toimintamalliin, mutta räätälöimme mielellämme myös yksilöllisiä, juuri Teidän yrityksenne tarpeisiin sopivia paketteja.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Pia Sneck                                                     
p. 050 410 6538                                             
piasneck (a) gmail.com

Heli Lipasti
p. 050 555 1831
heli.lipasti (a) yahoo.com