Yhteistyökumppaniksi?

Haluatko olla mukana tukemassa nuorten urheilijoidemme taivalta kilpauralla? Tule mukaan huippujoukkueemme Finettesien kisamatkalle 2020-2021 ja saat näkyvyyttä erilaisissa tapahtumissa, verkkosaitiltamme sekä eri sosiaalisen median kanavissa.

Finettes on kotimaassa ja kansainvälisesti erittäin menestynyt SM-noviisijoukkue, jossa luistelee 28 huippu-urheilijaa.

Taidokas joukkue hallitsee niin tekniikan kuin esittämisenkin upeasti. Joukkueen harjoitusohjelmaan kuuluu luistelun lisäksi fysiikkatreenejä, balettia, tanssia, kehonhuoltoa sekä psyykkisiä harjoituksia.

Finettesin luistelijat treenaavat ahkerasti ja asenteella, ja samalla kuitenkin toistensa seurasta nauttien: kaiken pohjana on hyvä joukkuehenki ja yhdessä tekeminen! Kauden kilpailuissa tavoitteena on esittää taidokasta ja laadukasta muodostelmaluistelua sekä varmoja kilpailusuorituksia. Samalla joukkue tavoittelee kultamitalia sarjansa Suomen mestaruuskilpailuissa ja kansainvälisen kilpailun kärkisijaa. 

Finettes on hallitseva SM-noviisien Suomen Mestari 2020 sekä French Cupin 2020 voittaja.  Joukkue on kuulunut Suomen parhaimpiin noviisijoukkueisiin jo vuosikausia, ja kerännyt vuosien saatossa palkintokaappiinsa lukuisia mitaaleja ja pokaaleita arvokisoissa niin koti- kuin ulkomaillakin.

Millaisia kaupallisia ulottuvuuksia muodostelmaluistelu tarjoaa?
 

Finettes-kumppanuus mahdollistaa yrityksille monimuotoisen näkymisen ja läsnäolon eri kanavissa ja tapahtumissa. Kumppaniyhteistyömme voidaan jakaa kolmeen toimintamalliin, mutta räätälöimme mielellämme myös yksilöllisiä, juuri Teidän yrityksenne tarpeisiin sopivia paketteja.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Satu Jaatinen
p. 040 722 8068
satu.jaatinen@helsingintaitoluisteluklubi.com