Finettes

Yhteistyökumppaniksi?

Haluatko olla mukana tukemassa nuorten urheilijoidemme taivalta kilpauralla? Tule mukaan huippujoukkueemme Finettesin kaudelle 2023–2023. Saat näkyvyyttä erilaisissa tapahtumissa, verkkosaitillamme sekä sosiaalisen median kanavissa
 

Millaisia kaupallisia ulottuvuuksia muodostelmaluistelu tarjoaa? Finettes-kumppanuus mahdollistaa yrityksille monimuotoisen näkymisen ja läsnäolon eri kanavissa ja tapahtumissa. Kumppaniyhteistyömme voidaan jakaa kolmeen toimintamalliin, mutta räätälöimme mielellämme myös yksilöllisiä, juuri teidän yrityksenne tarpeisiin sopivia paketteja. Ota yhteyttä, niin sovitaan yhdessä yhteistyökuvioista.

finettes@helsingintaitoluisteluklubi.com

Finettes – SM-noviisitason luistelua huipulla

Finettes on kotimaassa ja kansainvälisesti erittäin menestynyt SM-noviisijoukkue, jossa luistelee 28 huippu-urheilijaa.

Taidokas joukkue hallitsee niin tekniikan kuin esittämisenkin upeasti. Joukkueen harjoitusohjelmaan kuuluu luistelun lisäksi fysiikkatreenejä, balettia, tanssia, kehonhuoltoa sekä psyykkisiä harjoituksia.

Finettesin luistelijat treenaavat ahkerasti ja asenteella. Kaiken pohjana on hyvä joukkuehenki ja yhdessä tekeminen! Kauden kilpailuissa tavoitteena on esittää taidokasta ja laadukasta muodostelmaluistelua sekä varmoja kilpailusuorituksia. Samalla joukkue tavoittelee kultamitalia sarjansa SM-kilpailuissa ja kärkisijaa kansainvälisessä kilpailussa. 

Finettes on hallitseva SM-noviisien Suomen Mestari 2023 sekä Leon Lurje Trophy -kilpailun 2023 voittaja.  Joukkue on kuulunut Suomen parhaimpiin noviisijoukkueisiin jo vuosikausia, ja kerännyt vuosien saatossa palkintokaappiinsa lukuisia mitaleja ja pokaaleita arvokisoissa niin koti- kuin ulkomaillakin.

Kuva: Santtu Jaakkola